PARDÁL FEST

23.9.

Výstaviště České Budějovice

www.pardal.cz


Nejlepší pivní servis, kvalitní kapely, zábavný doprovodný program – to bude Pardál fest – jednodenní hudební festival, který do Českých Budějovic přiveze značka Pardál.

Nejlepší pivní servis, kvalitní kapely, zábavný doprovodný program – to bude Pardál fest – jednodenní hudební festival, který do Českých Budějovic přiveze značka Pardál. Rockeři a rockerky z české a slovenské scény rozezvučí struny kytar v sobotu 24. září na českobudějovickém výstavišti v pavilonu T. Brány areálu se otevřou v pravé poledne.
„Druhý ročník Pardál festu bude jednou z největších rockových akcí v kraji. Pozvali jsme bez výjimky osvědčené a populární kapely z Čech a Slovenska, dobře známé z rádií a festivalů. Prostor dostanou i skutečné legendy jako DESmod nebo ŠKWOR,“ říká Zdeněk Filip, organizátor festivalu a brand manažer značky Pardál z Budějovického Budvaru. „Předchozí ročník festivalu se konal v areálu Budějovického Budvaru, letos jsme z důvodů stavby nového logistického centra v pivovaru museli hledat jiné prostory. Protože jde o opravdu velkolepou akci, využili jsme možnosti uspořádat Pardál fest v pavilonu T Výstaviště České Budějovice,“ dodává Zdeněk Filip.
Na scéně se postupně představí DESmod, Škwor, Krucipüsk, Doga, Walda Gang, Prague Conspiracy, Narttu, Všichni svatí a Rammstein Tribute show.
Zábavu doplní doprovodný program se soutěžemi o vyladěné výhry od značky Pardál. Na místě bude zajištěno občerstvení, pivo a nealkoholické nápoje. Deště se bát nemusíte, celý areál je zastřešen.
Vstupenky je možné již nyní koupit na níže uvedených místech:
– Music center – náměstí Přemysla Otakara II., Krajinská 36/2, České Budějovice
– Restaurace Masné Krámy – Krajinská 13, České Budějovice
– Návštěvnické centrum Budějovického Budvaru – K. Světlé 512/4, České Budějovice
– Výstaviště České Budějovice – Husova 523, České Budějovice
– Online vstupenky jsou rovněž k dispozici na webu www.pardal.cz/fest 
Cena vstupenek je 220 Kč v předprodeji a 300 Kč na místě.
Zájemci mohou získat vstupenky zdarma. K tomu postačí průběžně sledovat Pardál fejsbůček a vstupenky vyhrát v některé ze soutěží.
Mediální partnerem Pardál festu jsou Rock Rádio a Budějcká Drbna.
Více informací najdete na www.pardal.cz/fest
Štítky: